Konfekció öltönyök

Óriási árukészlettel várjuk Önöket a kiváló minőségű TITEM és D-Trend (magyar)  gyapjú öltönyökkel, hatalmas szín és méretválasztékkal, melyek a legújabb divat minden elvárásának megfelelnek, így karcsúsított és extra karcsúsított öltönyök is megtalálhatók a normál, a nyújtott és a pocakos méretek mellett. A modellek kettő ill. három gombos kivitelben egy vagy két sliccel, 46-tól 66-os mérettartományig kaphatóak.  Az öltönyök két és három részes formában is elérhetők, de rendelkezésre állnak egyedi mellény szettek is.
A nálunk vásárolt öltönyt kívánságára Önre igazítjuk!


 

Méretes öltönyök

A méretes öltönyöknél azoknak a vásárlóknak próbálunk segítséget nyújtani, akik nem „konfekció méretek”,a testi adottságaik nem teszik lehetővé a konfekció öltöny vásárlását, de mindenképpen szeretnének ők is elegánsan megjelenni. A méretes öltöny választásakor óriási lehetősége van a megrendelőnek, hisz ő választhatja meg az öltöny fazonját, még olyan apró dolgokban is dönthet, hogy milyen legyen a zsebfedő, hány sliccel legyen és így tovább. Az öltönyök elkészítéséhez egy bizonyos mennyiségű anyag áll rendelkezésünkre, természetesen a „férfi alapszínek” fekete, sötétkék, antracit mindig megtalálhatók. Az anyag minőségeknél is van választási lehetőség, a Barberis110s’ szuper gyapjútól a gyapjú- műszál kevert szálas anyagoktól a kord anyagokig, ami természetesen az árakban is megjelenik. Amennyiben az általunk forgalmazott anyagok nem felelnek meg önnek, akkor lehetősége van arra, hogy saját anyagból készíttesse el az öltönyét, zakóját, nadrágját vagy éppen a mellényét!


 

Egyedi öltönyök

Az egyedi öltönyök jellemzően különleges alkalmakra készülnek, ez lehet esküvő, bál,farsang, de vállaljuk korhű öltönyök, fellépő ruhák, és  különleges öltönyök  készítését is,  aminek csak az Ön képzelete szab határokat. Álmodja meg az egyéniségéhez legjobban illő modellt, vagy hozzon egy mintadarabot, rajzot, fényképet és együtt megtervezzük az ön elvárásai szerint, természetesen méret után ! Az egyedi öltönyök elkészítéséhez általában különleges anyagokat használunk, ennek egy része megtalálható az üzletünkbe, de nem ritka, hogy a megrendelő hozza magával  az anyagot !Természetesen az egyedi megrendelések lehetősége mindenre kiterjed úgy a nadrágokra, mellényekre és ingekre is nagy színválasztási lehetőséggel !


 

Kiegészítő kínálatunk

  • Elegáns bőr cipők
  • Ingek konfekció és méretre készítve, fazonválasztással
  • Nyakkendők, ingsálak, plasztronok, díszzsebkendők
  • Bőrövek többféle színben
  • Mandzsettagombok széles választékban